27 Mart 2015 Cuma

Loreal Skin Perfection Nemlendirici


Merhaba; bugün Loreal Skin Perfection Cilt Kusursuzlaştırıcı günlük nemlendiriciden bahsedelim. Bu nemlendirici hakkında duyduğum olumlu yorumlar ve tabii ki kutusunun rengi aklımı çelen unsurlardı. Ambalajının pembesine uygun, çok uçuk pembe rengi olan krem, çok hoş kokulu, yumuşak ve yoğun bir kıvamda. Az bir miktarı temiz cilde uygulamak yeterli. 

Krem 20-30 yaş arası kullanım için üretilmiş. Cilt tonunu düzgünleştirmeyi, gözenekleri sıkılaştırmayı hedefliyor. Kullanmaya başlarken gözenek konusunda çok umudum yoktu açıkcası ve beklenti düşük olduğundan bir hayal kırıklığı yaşamadım. Çünkü gözeneklerin sıkılaşması gerçekten çok zor bir durum ve bu nemlendirici bunu başaramadı. Cilt tonunu eşitlemesi hakkında ise daha başarılıydı. Bütün cilt tonunu eşit hale getirmesini beklemeyin ama cilt tonunu yakın bir hale getiriyor. Tabii uzun süreli kullanımlarda bu faydayı gözlemlemek daha rahat olacaktır. 

Gelelim ürünün asıl görevine yani nemlendirmeye. Cildinizin neme doyduğunu ve yumuşacık kadifemsi bir hale geldiğini söyleyebilirim. Geçirdiğimiz çok soğuk kış günlerimde yanaklarımda oluşan kurulukları bir kaç günlük kullanımda düzene soktu. 

Nemlendirici içeriğinde SPF bulunmuyor. Bepanthol haricinde kullandığım nemlendirici kremlerde SPF olmasına çok özen gösteririm. Bu eksiklik olmasa veya yeni bir seri ile bu eksik giderilse her zaman bulunduracağım bir nemlendirici olacaktı.

*Nemlendirici sürerken, bir miktar ürünü avuç içlerinde ovuşturarak vücut ısısına gelmesini sağlayarak, yanaklarda aşağıdan yukarı doğru uygulamalısınız. Yer çekiminin aksi yönünde yaptığınız uygulamalar, yüzünüzde meydana gelebilecek sarkmaların önüne geçecektir. 

2 yorum:

  1. Bloğumu takip ettiğiniz için teşekkür ederim. Bende takipteyim ;)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil