6 Ocak 2015 Salı

Kendimce Makyaj Tüyoları



*Özel gün makyajlarınızda ruj sürmeden önce dudağınıza Bepanthen merhem sürerseniz, rujunuzun kusursuz görünmesini sağlayabilirsiniz. Dudağınızı yalamamanızı tavsiye ederim. Tadı hayli kötü:)

*Yüzünüzü nemlendirmek için Bepanthen merhem kullanmanız oldukça yanlıştır. Çünkü nem verici bir yapısı yoktur ve cildinizi yağlandırır. Bu da cildinizin ihtiyacı olan nemin karşılanmaması ve yağlılık nedeniyle tüylenmeye sebep olacaktır. Bunun yerine Bepanthol el ve yüz kremini tercih ederek, etkili bir nemlendirme sağlayabilirsiniz.

*Yüzünüze nemlendirici sürerken; bir miktar nemlendiriciyi avuç içinizde yedirerek vücut sıcaklığına gelmesini sağlayın ve yanaklara aşağıdan yukarı doğru uygulayın. Yer çekiminin aksi yönünde yaptığınız bu uygulama sarkmaların önüne geçecektir. Bunu her türlü nemlendici veya serumu uygularken yapmalısınız.

*Ağda bandı kullanıyorsanız, size de ağda bantlarının içinden çıkan temizleme mendilleri büyük ihtimalle yetmiyordur. Ağda bandı uygulaması sonrasında göz makyaj temizleyicisi ve bebe yağı kullanabilirsiniz.

*Kaşlarınızı kurşun kalemle boyayabilirsiniz. Sırf bunun için ÖSYM kalemleri toplayan arkadaşım var:)

*Son olarakta sevmediğiniz kişilerin rimeline su katabilirsiniz. Mutlaka faydasını görürsünüz:))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder