23 Ocak 2015 Cuma

Gratis Natural Spa Seti




Bugünün konuğu her biri mis gibi vanilya kokan spa seti...



Sevimli sepetinin sayesinde oldukça kullanışlı... Gelelim ürünlerin tek tek incelemesine..




*Sabun;


Duş jeli varken kendisini kullanmaya pek sıra gelmiyor. Ancak fikir edinebilmek adına bir kez kullandım. Güzel ama çok fazla kalıcılığı olmayan bir kokusu var. 


 *Duş Jeli;




Çok farklı ve yoğun bir yapıya sahip. Neredeyse jöle kıvamında diyebilirim. Ortalama ceviz büyüklüğünde kullanmak yeterli oluyor. Kokusu, duştan sonra da uzun süre kalıcılığını koruyor. 


*Banyo Lifi,

Dış yüzeyi kese gibi sert. Bu sayede kese yapmaya gerek kalmıyor ve kan dolaşımını hızlandırıyor. İç yapısı ise süngerli olduğundan, sabun veya duş jelinin çok güzel köpürmesini sağlıyor. Elinizi sararak rahat bir uygulama sağlıyor.


 *Banyo Tuzu;

Banyo tuzlarını kullanabileceğim bir keyif ortamım olmadığından deneme fırsatım olmadı. Bu güzel görüntüleriyle, kendilerini dekoratif olarak kullanıyorum:)


*El Kremi;



İlk sürdüğünüzde yağlı bir his bırakıyor. Bu durumu hiç sevmememe rağmen kısa sürede cilt emiyor. Vanilya kokusu eşliğinde elleri yumuşacık yapıyor. Çantamdan ayırmadığım ürünler arasında yerini aldı.

*Vücut Losyonu;



Son olarakta vücut losyonundan bahsedeceğim. Sürdüğünüz anda yağlı bir his bırakmadan hızla emiliyor ve cildi yumuşatıyor. Ancak kokusu çok kalıcı değil. Set olarak her bir ürünü kullanmaya değer bulduğumu söyleyebilirim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder