22 Kasım 2014 Cumartesi

Günlük Temizleme Rutinim






         Makyajınızı temizlemezseniz yastık, iyi temizlemezseniz de havlu batar:) Temizlememenin zararlarından bahsetmiyorum bile. Bu nedenle, günlük olarak kullandığım makyaj temizleme ürünlerimden bahsedeceğim. 


*Estee Lauder Perfectly Clean Cleanser/Purifying Mask



      Yüzümü köpürterek yıkamadan temiz olduğuna ikna olamıyorum. Bu nedenle bir numaralı tercihim. Günlük temizlemenin yanı sıra, yaklaşık iki haftada bir, ciltte 3 dk bekletilerek arındırma maskesi olarak da kullanılabilir. Cildi temizleyerek yumuşacık yapıyor ve tüm cilt tipleri için çok uygun bir tercih. 

*Estee Lauder Perfectly Clean Toning Lotion/Refiner



Tonik ve arındırıcı görevi görüyor. Ciltte, temizleyiciden kalan makyajı da temizlediğini göreceksiniz. Günlük cilt temizliğini noktalayabileceğiniz bir ürün. 


*Estee Lauder Daywear Cream


Cildi tonikle temizledikten sonra son aşama nemlendirme. Temizleme işleminden sonra kalan gerginlik hissini anında ortadan kaldırıyor. İçeriğindeki antioksidan ve vitamin C ve E sayesinde erken yaşlanma belirtilerini engelliyor. SPF15 içeriği ile güneş koruması sağlıyor. Cildi yağlandırmadan kolayca emiliyor. Akne oluşumunu engelleyen bir içeriği var. Sabah akşam temiz cilde uygulayarak, kırışıklıklara sebep olan kuruluğun önüne geçebilirsiniz. 



1 yorum:

  1. Merhaba sizi takibe aldım :) Bana da beklerim :) suslusirine.blogspot.com.tr

    Bu arada blogunuza izleyiciler widgetı eklerseniz insanların sizi takibe alması daha kolay olacaktır :)

    YanıtlaSil